Posted on

Hoeveel geld heb je nodig om een webwinkel te beginnen?

How Much Money Do You Need to Start an Online Shop

Als u erover denkt een webwinkel of e-commercewinkel te beginnen, vraagt u zich misschien af hoeveel geld er nodig is om van de grond te komen. Hoewel u misschien niet meer dan 300 dollar nodig hebt om een kleine operatie te starten, vereisen typische bedrijven een investering van enkele duizenden dollars of meer. Traditionele bakstenen bedrijven vereisen een grote investering in inventaris, ruimte en apparatuur. Deze opstartkosten variëren sterk, afhankelijk van het soort bedrijf dat u wilt starten.

Opstartkosten omvatten apparatuur, oprichtingskosten, verzekering, belastingen en loonkosten

Opstartkosten zijn kosten die u maakt om uw bedrijf op te starten. Deze kosten zijn meestal eenmalig en fiscaal aftrekbaar. Ze omvatten ook de kosten die u maakt om de potentiële markt van uw bedrijf te onderzoeken en potentiële leveranciers en klanten te vinden. Opstartkosten zijn ook fiscaal aftrekbaar als ze worden gemaakt voordat uw bedrijf van start gaat. Juridische kosten in verband met de oprichting van een bedrijf zouden bijvoorbeeld als organisatiekosten worden beschouwd.

Marketing van uw webwinkel

Opstartkosten zijn fiscaal aftrekbaar zolang ze rechtstreeks verband houden met de oprichting van een actieve handel of onderneming. Dit omvat uitgaven die u maakt om potentiële zakelijke kansen te onderzoeken, en kosten om uw bedrijf op te richten of te vormen. De IRS heeft specifieke regels voor dit soort fiscale behandeling, en een goed ondernemingsplan kan het proces vereenvoudigen.

Andere opstartkosten zijn ecommerce-platforms zoals shopify, vergunningen en licenties. Deze zijn afhankelijk van het soort bedrijf dat u van plan bent te starten. In de dienstensector, bijvoorbeeld, kunt u handelsspecifieke vergunningen nodig hebben. Deze vergunningen kunnen oplopen tot een paar duizend dollar. Je moet ook budgetteren voor werknemers.

Om de opstartkosten van een online bedrijf te schatten, berekent u het totaal van alle eenmalige en lopende kosten. Vermenigvuldig het totaal met enkele maanden om een goed idee te krijgen van hoeveel geld uw bedrijf nodig heeft om van start te gaan. Dit cijfer moet zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid liggen. Misschien moet u geld opzij zetten voor terugkerende uitgaven en voor een buffer voor het geval u zonder geld komt te zitten.

Shopify voor e-commerce winkels

Domeinnaam en hosting zijn niet nodig

Om een online bedrijf te beginnen is het niet nodig om te investeren in een domeinnaam en hosting. U kunt een gratis website gebruiken of een gratis blogplatform gebruiken om een account aan te maken. Veel gratis bedrijfssites bieden hulpmiddelen om inhoud en afbeeldingen te plaatsen. Je kunt je ook aanmelden bij gratis online marktplaatsen om fysieke en digitale producten te verkopen. Als u een creatief bent, kunt u sites als Squarespace gebruiken om een online portfolio van uw werk te maken.